Dowidzenia POLEN!!!

JAEHEMMA!!HEMMASOMIHEMMAHEMMAHEMMA! 
Jag kom hem igår under mycket intressanta omständigheter!! Världen har aldrig skådat mig så skabbig som jag var igår efter en ganska exakt 20 timmar lång resa. Tjalle fick i fredags en "uppenbarelse" om att något skulle gå dåligt följande dag. Att följande dag innebar dagen vi skulle resa hem; dvs åka flyg, buss, båt och bil på hala vägar under stundvis rådande snöstorm och polska tidtabeller sänkte ju inte direkt oddsen, men vafan man e ju int vidskeplig liksom..  
Efter att ha packat färdigt min lätta packning som inte alls består av ett tvåsiffrigt tal av partyklänningar och x antal partyskor, kastat mandariner åt helvete och en viss person, jag nämner självklart inga namn, nästan bränt upp mitt täcke var det dags att lämna Szczecin och 4 minnesvärda månader av plugg, myskläder och vodka.
 
Märkte att vi fick lite brottom, men den polska taxigubben tyckte att vi kunde gå när det ändå var så nära. Servicemindad ut till fingertopparna! Så vi gick. Bussen var självklart inte på plats. Det i sig var egentligen varken förvånande (POLEN) eller särskilt oroväckande. Men när busschauffören sa att vi skulle vänta i 20 minuter kändes det som att tidsschemat blev lite väl tight. Men vi lyckades komma med en annan bil tillsammans med en mexikansk kvinna. Bussresan gick bra förutom lite "Varfan är mitt pass?!?! Jag Kan inte hitta det för att jag har för mycket polska korvar och anatomianteckningar i min väska!!!" Men Tjalle hittade passet och allt var prima skinka i några timmar. Sen var flyget försenat så vi roade oss med att ta cpbilder och stifta bekantskap med pizzabagaren Majk. Vi träffa även väärldes sötaste lilla unge, aka Satan, i vänthallen. Ungen sprang runt stolarna i väntsalen och gav oss stora tandlösa leenden ända tills hon inte tyckte om oss längre, tittade ledset på oss och sprang till sin mamma och pekade på Tjalle. Så efter några givande timmar satt vi oss på planet och landade ca 2 timmar senare i Skavsta. Min väska kom för ovanlighetens skull nästan först av alla. So much for bad luck liksom.. Allt gick ju skiiit bra. 

15 minuter senare

Tjalle: "Varför funkar inte centrallåset?"
2 minuter senare

Tjalle: Batteriet e slut!
Jag: Slut som i totalt slut?
Tjalle: Slut som i totalt slut!
Jag: Mhmmm!
Efter det lät det ungefär såhär: 
"VITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTU!!!" Ni fattar grejen... Jag kan helt ärligt säga att jag har hört ordet vittu så det räcker för en fucking livstid! 
Sen steg ju inte direkt humöret när ingen svensk själ ville hjälpa oss. Det värsta var att flera åkte förbi och saktade av men sen valde att köra iväg! Har jag hört vittu så det räcker för år och dar har jag också fått höra ett och annat om det svenska folket. Inte en kärleksförklaring för det svenska folket för att säga så.. Jag skulle citera. MEN, för det första höll den här kärleksförklaringen på i flera minuter och sen känns det kanske lite opassande. Men för att summera det hela; Sverige är ett  fittigt land och det här skulle inte ha hänt i Finland! Och jag kanske håller med lite. Vi hade så kallt. Mitt hår frös fan till is! 2 jävla timmar senare kom hjälpen och vi kunde sätta oss i bilen, tina upp och köra iväg. Har aldrig uppskattat en varm bil så mycket i hela mitt liv! Sen var det helt underbart att sitta i en varm bil, halvsova, se på snöyran utanför och lyssna på fake empire. Sov typ en timme i grisslehamn innan vi kunde köra ombord på färjan. Där åt vi skinksmörgåsar och Tjalle vann massa pengar på spelautomaterna. Och nu känns det som att jag inte har så mycket mer att säga! 

Lördag-Söndagens citat, Carl-Henrik Karlson: "VITTU!"
Efter en tung men väldigt rolig resa är jag nu hemma. Slutet gott allting gott!
Nu är jag hemma till den 3:e januari. Jag ska bara dricka kranvatten och vara med mina nära o kära! 
Pussokram vi syns på stan! O vet ni, vi kanske gör det! 

Ida 20 jävla år!

 

Idag, den 12/12 - 09, fyller den finaste personen jag vet 20 år! Triumf och ära till dig gulle! Jag skulle plocka ner månen och slå in den i paketpapper om jag kunde! Du är såå värd allt <3


RSS 2.0