When I get older I will be stronger

Nu sitter jag på min sköna säng i mitt varma och mysiga rum. Slutade med att pappa lagade mat åt oss istället. Han har stått i köket precis hela dagen så nu luktar det vitlök i hela huset:) Annars bara vandrar vi runt i våra stora ylletröjor och yllesockor och har det bra:)

Började förövrigt läsa mina gamla dagböcker! Härrigud sån handstil och stavning! O gud så ingående jag berättar om absolut ingenting!!

Jag bjuder på några inlägg:

15/7-01  Rab

Kära dagbbok vi har mest varit inne idag för att Nada var så solbränd. När jag vaknade på morgonnen av att jag var kissnödig trodde jag att Nada var på toa eftersom att hon inte låg i sängen så jag väntade en stund men hon kom aldrig så jag gick för att kolla efter var hon var men inte var hon på toa. Så jag gick för att kissa och sedan började jag leta i alla rum till sisst gick jag till Tetta Maria som tack och lov var vaken för jag hade ingen lust att väcka upp en åttitvå årig dam från sin drömsömn för ingenting. Såhär sa jag på min bästa serbokroatiska: Nada. Sedan sa hon någonting som jag inte förstod men då kom jag på att Nada sagt kvällen innan att hon skulle gå tidigt till butiken. Så jag tror det var det Tetta Maria sa. När Nada kom tillbaka åt vi frukost. Sedan har jag ritat och läst medan Nada och Tetta Maria lagade lunsh. När det blev kväll simmade vi och till middag åt jag varmkorv. hejdå kära dagbok vi ses imårn.


9/6 - 01 Lemmland

Idag vaknade vi klockan 08:55 och for ut för att ta upp fiskenäten Idas föräldrar hade lagt ut igår kväll. De hade lagt ut 3 nät och vi fick sammanlagt 37 fiskar. Jag låste in Ida på dasset och efter det blev det ett väldigt stort bråk. Jag sprang ner till stranden och Ida efter. Sedan sprang vi hela vägen till andra sidan stora vägen. Vi såg en huggorm. Vi blev jätte rädda och gick hand i hand tillbaks. då hade vi redan glömt att vi hade varit ovänner.

19/6-01 Lemland
  (Här har jag tydligen lärt mig att Lemland stavas med ett m)

Kära dagbok idag har varit en reging dag, värkligen. Det känns mycket bättre nu för jag har ringt hem. När vi vaknade såg vi på sommarlovsmorgon som vanligt. Sedan har vi jobbat för att få in pengar till våra cirkusdrekter. Vi har öst båtarna stedat rummen fixat skorna med mera. Nu har vi 10 mk för de jobbet. Efter det for vi till biblioteket och lånade mest mysterieböcker. Sedan badade vi bastu men faktiskt utan att simma. När vi hade ätit kvällsmål gick vi ut för att kissa. Då såg vi mördarsniglar. Vi satt dom i en plastlåda.
Godnatt kära dagbok

Haha nog är det lite gulligt alltid! Killistan på insidan av pärmen var dock allra mest intressant att läsa, fast den tänker jag inte dela med mig av :P

Nu ska jag fortsätta med att inte göra så mycket!

Love Heds


happy girl

At the kobbe! Kom hem igår med färjan till Långnäs från Åbo. Träffade som vanligt Lydia på färjan;) Så det blev inget plugg gjort utan bara massa balettnostalgiprat. Kajsa om du läser det här! Nästa gång vi båda är hemma så far vi på en lektion!! Haha minns du "Stå er vid stången!!" och "Spetsell salva som är miiicket bra" eller "varmt vatten och en tesked matsoda" som också löser allt, vare sig det är en sjuk vrist eller fläck på balettdräkten!

Nu har Ida varit här och förgyllt min kväll och imorgon ska vi ta en morgonpromenad på isen och äta frukost under sänghimmeln^^  Sen blir det hoppeligen bibban och lite plugg.

Är i varje fall lycklig att få vara hemma med pappa och Ida <3 

Love Heds


Feels like I'm going insane yeah

Heippa!

Är så trött på att plugga just nu:/ Från morgon till kväll. När jag inte jobbar. Hade egentligen inte tänkt åka hem under lovet överhuvudtaget men sen trodde jag det skulle bli begravning (Stig dog för några dar sen) så jag ställde in mig på att åka hem. Men den blir inte av förrän om flera veckor. Anyways tror jag måste ta en sväng hem, om bara för att laga mat åt pappa och sova i min egen säng.. Så högst antagligen blir det en snabbvisit i slutet av nästa vecka:)

Nu ska jag fortsätta läsa om elektronspinn och hybridorbitaler:)

See ya, think I wanna be ya!

jag älskar mitt liv

Hej vänner!

Mina senaste uppdateringar har ju varit lite luddiga, eller vad ska man säga.. Så nu ska ni få en violger uppdatering om vad som händer!

* Fram till tisdag är det bara fysik som gäller, jag har reflektioslagar och brytningslagar upp till nånting!!

* Min fredagkväll skulle följaktligen spenderas i fysikens tecken.

* Så blev det dock inte. Mamma lyckades nämligen med konststycket att falla och slå sig blodig i rulltrappan på flygfältet. Hon fördes till sjukhus där hon fick sitta med andra blåtirsförsedda busar den här fredagkvällen. Hon trivdes nog som fisken i vattnet skulle jag tro. Så den resterande kvällen fick jag ta hand om henne.

* Lördagen skulle jag plugga fysik då.. Förutom den där halvtimmen när jag skulle besöka en viss person på Dals sjukhus (inte mamma då alltså). Halvtimmen visade sig bli nästan 5 timmar. Det tog över en jävla timme att gå dit! (underskatta aldrig hur lång mannerheimvägen är!) Sen satt jag där i exakt 2 timmar och en kvart (jo jag tog tid) och lyssnade på varför revolutionen är nära. Samtidigt som jag lyssnade försökte jag dricka kaffe. Hälften kaffe hälften mjölk och massa sockerbitar. Det smakade vedervärdigt. Jag kommer aldrig bli en kaffedrickare. It's a fact.

* Igår bestämde sig pappa hastigt och lustigt för att fara till Lissabon. I don't blame him.

* Idag ska jag göra ett nytt försök med fysiken! Hade sånt flyt igårkväll! Enda problemet är att jag blir så lycklig när jag klarar en uppgift att jag liksom bara ler för mig själv och stirrar ut i intet istället för att gå vidare.. Well.

 
Det känns ungefär som om CA är den enda med ett nogorlunda friskt psyke i den här familjen just nu. Men hey! No worries! Innan sommaren har vi säkerligen värvat med honom också!

Ha en fin söndag!

Love Heds

Vandringen är målet

Heippahei!

Nu på senaste tiden har jag fått tillbaka min motivation, iver att lära mig och lust att plugga. Det är faktiskt flera år sen jag hade sån här motivation! Är som att vara tillbaka till mitt gamla jag som älskade att plugga, faktikst! Minns så väl när en 9 i spanska var en fruktansvärd besvikelse. Jag vet inte riktigt hur när och varför den där glöden bara sina lite där ett tag. Men nu är den tillbaka! And it's back to stay.

Mår så himla prima skinka. Har kommit fram till hur viktigt det är att ha mål och kämpa för dem. Det viktiga är inte att alltid nå alla mål, men shame on you om man inte kämpar! Jag är inte rädd att faila, bara att inte försöka..

Har drabbats av en övertygelse av att allt kommer bli så jävla fabulous till slut! Jag vet inte riktigt hur och när:P Men det kommer, det vet jag! Det måste det..

Whatever it is it will be alright!


Med <3 / Hedvig

It's not whether you get knocked down. It's whether you get up.

Moooi!

Allt känns helt ok nu:) Men för väl ganska exakt en vecka sen fick jag reda på nåt som gjorde mig totalt skräckslagen. Jag vill och orkar inte berätta vad. Det är ok nu! Men då den kvällen fick jag kalla kårar längs ryggraden och panik. Fick en utkällning som heter duga och jag förtjänade den till 110 %. Den här gången hade jag tur och "kom undan med blåtta förskräckelsen" som mamma sa. Jag hade tur den här gången, men jag har lärt mig en läxa. "Never a failure, always a lesson" och damn om jag inte lärt mig nåt av det här! Det är väl helt ok att göra fel bara man lär sig nåt..

Ibland behöver man kanske få en kall dusch över sig. Och "Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya" är så sant. När man får ett nytt problem faller det gamla lite i glömska. Och ibland kanske man till och med först DÅ lyckas ta tag i det gamla problemet, när det inte känns så på liv eller död längre.. If you see what I mean.. Oj jessus! Vilken soppa! Jag är lite trött.

Nåja, ha en fin eftermiddag! <3

Love Heds


RSS 2.0