You're such an amaazing taxidriver!

Vet inte riktigt var jag ska börja. Laura, Ida o Ann spenderade två underbara dagar här i Polen, och vi firade Laura som fyllde 18! Hann inte komma och möta dem till bussen så återföreningen fick ske i en liten provhytt på HM. Det var ren och skär lycka! <3 Efter en tur till Netto, o några ganska tunga kassar senare började Lauras firande! Efter diverse vin o champagnepimplande i min säng, for vi ut på middag.

DO NOT:

- Gå inte in askalas på en tatueringsstudiå i Polen. 

- Ät inte pasta carbonara innan du går lös på tequila shots, eller gå överhuvud taget inte lös på tequila shots! (Till  Ida:)

- Gå inte bakom disken på CanCan o ta emot beställningar. Barkillarnna, hör o häpna, uppskattar det inte!

- Gå inte in på hotell Radison sas efter 01:00 och skrik "I NEED A BODYGUARD!" till receptionisterna, och OM du nödvändigtvis ska; fortsätt sedan inte skrikandet krypandes på alla fyra i lobbybaren, särskilt inte med mig sittades på ryggen.  ( Till Laura, och mig

- Dansa inte på borden på Radison sas!
  (till Laura)

- Spring inte i personalutrymmen på Radison sas!

- Hångla inte med polacker samtidigt som du påpekar din rädsla över herpes (det är ett gansak internationellt
ord..) (till okänd)

Bitchslappa inte polska män, och ska du, se till att du har en taxi att hoppa in i! (Till Ann, bör dock nämnas att din bitchslap var befogad)

-Säg aldrig Kurva till en polack!

- Ät inte Cashew nötter liggandes på rygg, på fyllan! ( Till Laura)

- Se till att ha 4 täcken om man är 4 pers! (till Mig)

ELLER så gör man allt och det blir himla roligt!! 

Helgens citat, Laura (efter att ha sett alla bilder): "Fyfan så roligt jag verkar ha haft!"  

Ni är nog så himla fina:P Saknar er! Kyyyss!

 


D ikke feil!

Voivoi. Så idag hade vi vår andra tenta. Har inte så höga förväntningar. Men som Marit säger, folk vinner ju på lotto också. Lisa och jag pluggade från 9 på kvällen till 4 på natten iförrgår. Det var kanske inte så värst intelligent. Funderade på att göra samma sak igårkväll men det gick inte. Klockan elva bytte vi istället om till partykläder och sprang ner till rockers som är på andra sidan gatan från oss. Betalade inträde, garderob, gick ut på dansgolvet och dansade till "I'm so excited" i 5 minuter innan vi sprang därifrån bytte om till myskläder och fortsatte plugga. Det var i varje fall 5 befriande minuter att stå o slänga sin lurviga o skrika "I'm about to loose control and I think I like it!"


Senare idag ska vi simma och bada bastu på radison sas:D  Det här borde ju göra mig alldeles lycklig i själen, men av någon anledning känns det inte så. 

Pussheippa!


Thea, Hedvig, Marit and Safarihero

Heippaheihei!

Var ett tag sen jag uppdaterade, vet inte riktigt var jag ska börja. Känns som att det ända vi gör är pluggar, äter och sover. Vi hade vår första tenta förra löragen. Det gick inte vägen. Fast vi pluggade som grisar. Hela förra veckan pluggade vi sjukt mycket.
  Vi har fått en sådan synkroniserad pluggrytm. Vi sitter inne på våra rum, sen samlas vi i köket för att koka te, om vi känner oss mer stressade än vanligt brukar vi öppna fönstret i vardagsrummet (vilket vetter ut mot en av huvudgatorna) och skrika kurva till diverse folk som är ute på kvälsspromenad.. Förra fredagen var vi dock extremt stressade. Så vi skrek en hel del.

Ona rodzi diecko! - she's having a baby!
Ona zostala przezpsa - She has been attacked by dogs!
Czy jest bezpiecznie dla gejów? - Is it safe for gay men?
Wezwe policje! - I'm calling the police on you!
Gdzie sa toalety? - Where are the toilets?
Czy moge uzyc telefon? - Can I use your phone?

Första gången jag fått ordentlig användning för en reseparlör! Folk såg dock inte så konstigt på oss vilket ju i sig är lite underligt. Ingenting verkar vara särskitl konstigt här.

Påminner mig om hur mycket vi körde runt i Mhmn i våras och skrek åt folk. Ett o så trevligt tidsfördriv.

Annars känns saker rätt prima skinka. Jag fick äntligen köpt en tvättkorg vilket gör mig het lycklig i själen. Vidare var det snö på taken här I sczcecin när jag vaknade i förrgårmorse! Laura, Ida o Ann kommer om mindre än 20 dagar vilket ska bli fruktansvärt trevligt! Och snart är det jul gott folk, vilket betyder att jag kommer hem och får dricka shaggy på arken och krama pappa!

Pussheippa!


RSS 2.0