Don't believe.

Gud kan inte ha skapat människan. För då skulle han ha TÄNKT LITE på stackars medicinstuderande! (Gud) vad vi är fucked up!

fyfan vad ni är bra!

Grattis till alla nybakta studenter! Fyfan vad ni är bra! (Särskilt grattis till min älskade pisspolare Mili <3) Imorgon är det ER tur! Ha en freakin' fabulous dag! Och gör ingenting med måtta! Man tar bara studenten en gång!






Those were the days..

Kollade på mina gamla inlägg från lunarbloggen. Gud va fjantig jag var. Gud va fjantiga vi alla var!! Men hur som helst verkar livet ha varit rätt enkelt på den tiden.. (Inte för att det skulle vara jobbigt nu, men det var ändå annorlunda då..) Det här verkar till exempel ha varit mina värsta problem. Direkt ur bloggen:


Förövrigt så har jag en del orosmoment i mitt liv just nu:

* Ida läser bibeln
* Pappa fortsätter vandra runt i morgonrock dagarna i ända
* Ida och jag har i stort sätt kollat på alla Disney filmer vi äger, det kan inte vara sunt!!


Lycklig och naiv i arabisk hatt :D

Drick kontinuerligt vänner!

Jag trodde jag hade upplevt baksmälla så det skulle räcka för en livstid den här påsken. Men voi öde vad jag tog fel! Begreppet baksmälla har nu nått en helt ny dimension för mig..

Jaa, vad var det som hände frågar man sig ju nu och då. Kanske mer nu än då. Och ja, återigen sitter jag med frågan ingen kan svara på.

Lisa och jag bestämde oss igår, medan vi satt och pluggade, för att vi kanske hade gjort oss förtjänta av en sista utgång innan det blodiga alvaret starts for real. Sagt och gjort. Vi hoppade in i våra fabulousa klänningar, köpte smirre, och Nesrin kom över. Men vi tog det ju lungt. Herregud. Vi tog det lungt.

Liite, bara aningens aningen överförfriskade hoppade vi in i taxin till förfesten (att jag gjorde klassikern att skrika música por favor till taxichauffören och sedan sjöng med i Roy Orbisons "You've got it" för full hals känns absolut onödigt att nämna). So far so good. Okej, sen måste jag ju medge att det är lite, ska vi säga, suddigt. Alltså! Imorse när vi vaknade var Lisa och jag fortfarande rörande överens om att vi ju bara drckit våra smirre och öl. Men flashbacksen under dagen säger något annat. Tyvärr har jag ett minne av att jag lyckligt skrikit "I'll take it!!" angående någons vodkajuice drink. Sedan tycker jag mig även minnas att jag druckit paralellt från åtminstonne två drinkar ett flertal gånger. Men ändå, jag brukar kunna...

Att vi sedan varit på klubben Hormon känns ju bara jobbigt. Det är säkert ett trevligt ställe. I wouldn't know..
Det jag däremot vet är att jag försökt lära hederliga stackars människor från Färöarna att dansa balett, och att jag blivit utburen någonstanns ifrån av någon (don't ask).

Allt det här låter ju som en ganska regelrätt fylla. Men här börjar det freakiga gott folk..

 Lisa och jag tar en taxi hem. Mycket bra val. Såå, Lisa går ut ur taxin (som stannar preciis utanför hennes lägenhetskomplex). Jag är kvar och betalar. När jag 10 sekunder senare kliver ur är hon inte där. Hon är borta, veck, försvunnen. Ni förstår själva. Jag ringer på porttelefon så mycket mina blåfrusna händer klarar, ringer hennes mobil 6 gånger, tyligen. Ingen Lisa. Där står jag; kall och frusen, i forna östeuropas farligaste stad, utan pengar, en telefon som är påväg att dö, och utan Lisa. Men jag hinner knappt säga "prosze pomoc" innan hon uppenbarar sig som en räddande ängel runt hörnet. Nu undrar ni kanske varför Lisa försvunnit. Låt mig förklara. Lisa var säker på att de hade flyttat på hennes lägenhet. De jävlarna.. Så då var det ju bäst att gå upp för gatan och titta lite. Ni vet, sådär som man gör. Kanske man hittar den någon annanstanns.. Tur för oss båda att hon kom på bättre tankar. Och vet ni, vi hittade faktiskt lägenheten till slut. Den var i samma byggnad, och samma nummer stod på dörren. Hör och häpna!

Inte för att någon av oss har några som helst minnen av att komma in i lägenheten. Vilket är väldigt underligt med tanke på att Lisa, eller ja vem har sagt att det var Lisa egentligen, gjort en stor äggsallad med dressing på. Personen i fråga har alltså hackat tomat, sallad och gurka, lagt tillbaka grönsakerna i kylskåpet, värmt upp steckpannan, knäckt 2 ägg ner i oljan, lagt upp salladen på uppläggningsfatet, hällt dressing över och omsorgsfullt placerat tallriken på TV-bordet. Pizzan, som vi spenderade hela förmiddagen på att diskutera vem som ätit upp, hittade vi lyckligtvis oäten i ugnen. Då fick vi lite ro i våra själar. För sig mig! Man kan väl inte äta upp en hel micropizza och inte minnas det??

Nåväl, den gyllene meningen "Vad hände? Jag minns ingenting!" uttalades med lika mycket tryck från båda parter efter att vi vaknat upp, lite mindre fabulousa, lite mer dreggliga imorse. Om gårdagen var rolig, (för vi tror trots allt att vi hade roligt) var den inget mot idag. Jag tror inte vi hann göra mycket annat än titta på varandra i samförstånd och säga fyllemat innan vi satte av mot Niepodleglosci. Men tror ni inte att det var strömavbrott så Mc donalds hade stängt. Men är man bakis så är man. Vi tog en taxi till andra sidan stan för att gå på mcdonalds där. Sedan vet jag inte hur många taxiturer vi tagit och handlat fyllemat på diverse köpcenter. Vi fortsatte sedan dagen liggandes på soffan och äta nudlar och bueno och se på GG. Till slut insåg vi dock att soffan inte var någon långsiktig lösning, då bara en av oss kunde ligga i horisontellt läge åt gången. Så eftermiddagen och kvällen har vi spenderat i sängen:D

Trots att varje andetag har varit en kraftansträngning idag, har det varit en av de roligaste dagarna nånsin. Med en av de bästa personerna! Ska det va ska det va som vi brukar säga:D

However, vad drar vi för slutsats av det här? Just det! - Drick kontinuerligt vänner! 

                                 
                                                                      Fabulousa Lisa <3


RSS 2.0