gomorrn!

Carl Axel är på det där humöret idag! Nu tog han just mitt täcke och sprang upp med det på loftet. Fint. Jo jag ligger fortfarande i sängen. Har inga planer på att göra nåt annat häller! Eller jo äta kebab skulle jag faktikst kunna göra.

Anyways, haha! CA berättade just om en gång när pappa och han var i Manchester och brandlarmet gick på deras hotell. Personalen hade förvarnat gästerna om att dom nästa morgon skulle testa att larmet fungerade, och att det inte var något att bry sig om. Informationen gick dock tydligen inte riktigt in för pappa. Gissa vem som tidigt nästa morgon i panik springer ner för brandtrapporna (som alltså sitter på utsidan av huset..) i bara kalsonger! 

 

HAHAHAHA! Kan inte sluta skratta åt att pappa paniksprungit i bara fjalingar i en sån här trappa!

Nu ska jag fortsätta jaga CA med bananer! När vi var små tålde han inte bananer! Alltså han var så äcklad av dom att han helt på fullt allvar inte klarade av att vara i samma rum som någon som åt en banan.. Riktigt så illa är det kanske inte idag, men jag måste fortfaranade tvätta händerna efter att jag ätit banan om jag ska umgås med honom. Nu har jag i varje fall varit och kladdat med bananiga händer överallt i hans rum :D It's so much fun y'all! Jag har sån makt över honom när jag har en banan!


Kanske man skulle ta tag i sitt liv! Exempelvis fara och äta kebab!

Love Heds

Glas har inte kanter i onödan!

Hoho!! Vilken dunderhelg vi har haft! Laura och Fredrik kom till kobben och minst sagt förgyllde vår tillvaro! Kunde inte varit bättre. Vi har hunnit käka fin middag, strandhänga och arka! Dessutom hann vi med busringningar, fönsterklättring, och kundvagnsåkande. Listan kan göras lång..





Fredrik ringde ett och annat samtal :P






Simon och jag "doing the snus-thing!"   Jesus!


Det är inte en helkväll utan en kundvagn med i bilden!

Hoppas er helg varit lika lyckad! <3

Love Heds


RSS 2.0