Familjen framför allt!

Pratade just med CA i telefon. Han var på flygfältet i Zurich och ringde från en betaltelefon. Det var inte så givande men i brist på bröd äter man limpa.

CA: Såå hur länge skulle du tro att det här samtalet kommer att ta? Ska jag offra 5 szweitser franc?
Jag: Du kan inte vara lite trevligare??
CA: Okej vi kompromissar, 2 fanc..
Jag: Jaha eh okej
CA: Så har du nåt på hjärtat? Nu har du 35, nej!! 30 sekunder på dig! 
Jag: Öööh, asså.
CA: Nu är vi nere på 25 sekunder...
Jag: Men vadå jaha hur är det med dig då? :S
CA: 15 sekuder
CA: Å däär va tiden ute! 

                                                  

Stupid doesn't live here!

Jag är trött och har ont i magen. Det hade jag på bilden också men jag var lycklig i själen ändå. Bilden är tagen precis innan Josse och jag satt oss på en klippa mitt på stranden samtidigt som tidsvattnet var påväg upp igen. Vi drack vin, för det tycker vi om..

Jag har börjat göra lunchlådor som jag tar med till skolan! Kan ni tänka er! Och så väntar jag paket från kobbin. Pappa ska skicka kalles kaviar, oboy, reisu mies, och min vetekudde! Då blir det fest!
Nej nu ska jag plugga tarmar! Love ya! Puss <3

Qué me quedas tú, mi José! :(


I'll give you one underdog and you gotta swing by yourself

Nu har jag och mina tights återvänt till Polen! Jag har haft det helt skitbra i México!! Helt underbart att få träffa min lilla José och se att hon trivs som fisken i vattnet i Zipolite! Hon är helt bajsbrun och pratar "mexikanska":) Förutom att jag hade ont i magen och en uppsvälld fot kunde det inte varit bättre! Jag ha jobbat med Josse på dagarna, sorterat palmblad, ätit grapefrukter direkt från träden, sovit i hängmattor på stranden, fått holistisk massage på stranden i Mazunte mitt i natten, simmat i enorma vågor i stilla havet, suttit på höga berg och tittat på solndgången och druckit vin, ätit ris och bönor, våldtagit det spanska språket och skedat med Josse <3 

Till på köpet har jag fått se New York! (I två timmar). Promenerade runt vid Grand central station och köpte en helt fabulous klänning åt varm korv och kollade på gula taxibilar! Och på JFK såg jag Danny De Vito!! Awsome!

Jag lägger upp bilder senare! Love to love ya!

RSS 2.0