Grattis <3

 

Idag tar dom här två underbara människorna examen! Grattis till er vänner <3
Önskar jag kunde varit hemma och firat er dag tillsammans med er, men ni finns båda med mig i tankarna!
Ha en fabulous examen! På ert sjömans vis:D


Kära whatever däruppe,

OM jag får klara anatomiexamen på första fösöket lovar jag:

- Att sluta dricka direkt ur vattendunken när Marit inte är hemma.
- Att sluta slicka bestick, lägga tillbaka dem i lådan och låtsas att jag diskat dem.
- Att inte väcka CA på helgmorgnar genom att spärra upp hans ögon och blåsa i dem.
- Att sticka färdigt ylletröjan mamma köpte stickor och garn till, år 2005 och som jag fortfarande bara stickat kragen på.
- Att under hela sommaren 2010 inte gömma nåra alkoholhaltiga drycker under min säng, eller i garderoben.
- Att inte packa bakutrymmet på Liscobilen fullt av folk och köra vårdslöst.
- Att inte köra vårdslöst.
- Att äta mammas mat.
- Att inte fjanta mig så otroligt när vi gör julkorv (den här komme bli svårast).
- Att delta i myr och maldödningen i vårt kök.
- Att inte köpa konstiga kläder från emaus som jag aldrig kommer använda (även om dom kostar under 2 euro)
- Att lära mig hitta till emaus. (utan telefonstöd)
- Att lära mig köra upp för stadshusbacken istället för att köra via Ålandsvägen när jag kommer från östra utfarten.
- Att jag skulle vara den mest tacksamma tjejen nånsin! :/

Love Heds


Welcome to the Poland!

Hey yall!!

Klockan är nu klockan 22 i mitt nya land. Och jag sätter mig nu ner och öppnar böckerna.. Att disponera tid har alltid varit en av mina bättre sidor..

Idag har Lisa och jag lyckats köpa en damsugare till hennes lägenhet! Fab! Och så har vi köpt smink, och jag kanske köpte en klänning:S Smidiga som vi är köpte vi dammsugaren först, och sedan gick vi in i kosmetikaffärer med den enorma apparaten mellan oss. Av någon anledning pep fanskapet vilken affär vi än gick in i. Så jag tyckte jag skulle förklara det här för en av vakterna - "You know what? We beap wherever we go!". Han kollade lite konstigt på mig. Nåväl. Not like it's the first time I get that look!



Det här ska jag studera ett par timmar nu. Kommer dricka ett antal koppar te. Njut av ert liv! Ni som har ett^^

Love Heds

It's raining in Szczecin today

Heippahei!

Idag har inte varit en ganska slö dag. Vi hade polska imorse som höll på att ta kål på hela klassen. Ingen hade gjort läxan och dom flesta var bakis. Till på det följde 3 timmar histology! Voi öde. Men vår lärare försvann ur sikte så vi la ifrån oss allt arbete och diskuterade livligt vad för musik vi lyssnat på under våra tidiga barndom. Mycket otippat att Ramtin varit ett sånt fan av Backstreet boys och Spice girls! Ännu mer otippat var det dock när Ludan plötsligt utbrast att hon lyssnade på Spicy boys! Vi älskar vår lilla kines <3

Promenerade hela vägen hem från sjukhuset vilket är en del av min nya livsstil i stil med kiwiätandet.. Men det är sjukt långt att gå, och så hade jag glömt min plånbok hos Lisa, (måste gå köpa mer kiwi) så fick jag traska dit, och upp till hennes 8:e våning då jag totalvägrar åka hennes hiss, och så trängas på Berti med mina kiwisar. När jag kom hem föll jag ihop på sängen och sov i flera timmar!

Vattnet blir aldrig varmt här i Polen och det gör mig så arg! Stod i en evighet och väntade på varmt vatten till att diska( vilket jag gör), men nejnej! Det slutade med att jag slog knytnäven på kranen, svor och började sedan nästan gråta av smärta. Sen åt jag en kiwi på det:)

Är inte mitt liv intressant så säg!

Love/ Heds


Yet you keep wanting more

Kiwi, le fruit de merde, helvetesfrukten! Den är hårig och brun på utsidan, och stickig och grön på insidan. Vore det inte för att den var så rik på c-vitamin och kalium skulle den här frukten inte ha någonting! Ingenting. INGENTING!  

Jag äter numera absurda mängder kiwi. Det är helt sjuuukt! Än så länge äter jag dock inte skalet, vilket såna där kostmänniksor säger att man kan.

Citat: "Tvättar man av kiwin går skalet utmärkt att äta. Det är mjukt, smakrikt och det håriga känns inte. Skalet är dessutom nyttigt. Det är fyllt med antioxiderande flavonoider och fibrer."

Not gonna happen!



Love Heds

Without you, I'm nothing.

 Det här citatet är taget ur GG, och har inget med någonting i verkligheten att göra. Men det är fint. Och därför lägger jag upp det.

"As much as a BFF kan make you go WTF, there's no denying we would all be a little less rich without them. And (Ida) and (Hedvig) do besties, better than anyone."







Yeah we do besties



Better than anyone



"No that's not a tear in my eye, it's just allergies. Whitout you, I'm nothing."


<3 to <3 ya silly!

/Heds

RSS 2.0