Tack alla höga makter!

LÄTTNAD!!!!! LÄttNaD !!! LäTTnad! Lättnad! lÄttnaD!! LäTtNAd! Nej nu orkar jag inte göra flera! You get the point yall! Är så jäääääävla lättad så jag inte ens kan förklara det! Känns som att jag skulle fått mitt liv tillbaka!

Visste inte vem jag skulle ringa, mamma och pappa som främst skulle vilja höra det är på litteraturdagarnas middag. CA:s nummer nås inte. Så det slutade förstås med att jag fick ringa Ida som är full som en kastrull uppe i Pampas! Nåväl dom lovade shotta å mina vägar :D

See ya!

Love Heds


Läs ej om ni har nåt bättre för er

Heippa yall!

Orkar inte skriva långt. Men här får ni lite:

* Ni vet tanden jag pratade om förut som jag trodde att jag hade hål i? Jaa för nån dag sen så åt vi pätkis på matten. Och då bara kändes det heelt konstigt i tanden :O Som att det skulle vara en stor grop! Som att jag nästan kunde nå ner till tandköttet med tungan :'( Riktigt så illa är det kanske inte. Men efter att ha lekt med min tunga där i nästan 3 dagar så är jag säker på att den inte är som på andra sidan. Så när jag satt på bibban idag blev jag helt rädd! Tänk om det har gått så långt att dom kommer bli tvugna att dra bort hela tanden? :O Vad får man då?? En guldtand?! Jag kan inte han en guldtand!! Jag vill inte! Och jag vill inte gå till en finsk tandläkare. Hur ska jag ens kunna förklara att jag inte vill ha en guldtand! Jag vet ju inte ens vad guld heter på finska. Det kan jag ju nog ta reda på. Kulta heter det ju förresten!! "EN HALUA KULTA MIES!" (mies = man, jag vet inte vad tandläkare heter) ska jag skrika när jag kommer in. Jo. Om jag går till tandläkaren vill säga.

* Mitt andra problem är att jag tror jag håller på få dålig syn. Till exempel måste jag kisa för att se vad som står på tavlan, och då sitter jag nästan längst fram! Och ibland när jag skriver blundar jag med det ena ögat. Det kanske betyder att jag bara har dålig syn på det ena ögat? Då är det ju i själva verket en monockel jag borde ha! Tänk om jag blir tvungen att ha en guldtand OCH en monockel?! Det skulle bara inte kännas okej. Tyvärr.

Nästa helg blir det Åland igen, för Stigs begravning då.

See ya wouldn't wanna be ya!

Love Heds

RSS 2.0