Början på slutet?

Heippa!
 
Det var ett tag sen jag bloggade nu (som vanligt). Förutom skolan and that shit så finns det en annan anledning till det dåliga bloggandet. Ett ögonblick av slarv ledde till ödesdigra konsekvenser - mamma hittade min blogg..
 
Jag började läsa igenom lite gamla inlägg och blev förfärad, road, vemodig, ledsen och glad. Mycket har vi gjort och mycket har skrivits här i bloggen.
Vad som hände(r) på Arken och Tivoli kunde kanske ha stannat där. Men å andra sidan, när proven hopar sig och det enda roliga här i livet är att dricka mangote med mjölk är det rätt så trevligt att gå tillbaka och läsa gamla inlägg..
 
Nu är alternativen att börja skriva en föräldravänlig (läs: tråkig) blogg, att helt sluta blogga, eller att inse att jag lika gärna kan fortsätta skriva som förut då det nog inte kan bli mycket värre..
 
Jonä.
 
Annars har jag just varit hemma på lov. Det var kul. Jag var mycket hos farmor. Och åt upp hennes mat. Dessutom gick jag på östernäs-västernäs promenader och umgicks med de vänner som var på holmen.
Nu ska jag dricka te!
 
See ya!
 
Love Heds
 
 
 

RSS 2.0