Snålsoppa med Fammo. Vodka med Hanno.

Hoho! Voivoi så jag har börjat träna nu asså! Fast  jag bara hållit på lite mer än en vecka märker jag hur otroligt mycket bättre jag mår när jag tränar. Börjar känna mig mer o mer som mig själv.
Imorse var Ida och jag på Core. Klockan 07 på morgonen. Jag fick inte sömn igår  kväll. Låg o vände mig i flera timmar. Jag kan inte ha sovit mer än typ 2-3 timmar. Sen ringde  klockan (06!!) när  jag drömde att Ida och jag åkte ner för vattenfall i Polen. Så nu vet ni det :D
Nu har jag varit och ätit snålsoppa  och jordgubbar hos mina favvotanter; farmor o Asta Maja^^ Dom hade redan sett på "Vem vet mest" vilket är höjdpunkten på  deras dag. Gjorde misstaget att komma på spontanbesök häromdagen precis när dom satt bänkade framför TV:n. Min närvaro var inte alls uppskattad!! Fick några kyliga  blickar och förstod att jag borde avlägsna mig och komma tillbaka senare.. Annars är dom Mariehamns sötaste  tanter! Så d så :D
Asta Maja: "Vad du har smala ben flicka!"
Farmor: *Tittar lyckligt upp från snålsoppan*
Asta Maja: "Nå jag pratar ju inte om dina ben Maggan!"
Nej nu måste jag rusa o snusa. Ska hoppa i dushen o sen ut med Hanno^^
Ha en fin fredagkväll yall!
Love Heds

Leave the gun. Take the Cannoli.

Hey suckers!

Voi että vad dagarna går fort! Satan i gatan. Nu har jag i varje fall börjat jobba, vilket är väldigt kiva juttu! Det har gått rätt så smidigt och bra, hittils i varje fall. Fast jag saknar att vara simlärare mer än jag trodde jag skulle. Dock inte att vara simlärare på Brändö. Brändö är Ålands arsle :D
Ida, Peter och jag for till Klosterviken häromdagen o stekte på  bergen. Fast sen bestämde vi oss för att fara till Nabben istället. Låg där som strandade sälar istället. Sen fick Ida för sig att någon kört över henne så det var dags att fara hem. Hon tål inte värmen lika bra som  jag och min olivhy.
På tal om olivhy! Fy vad jag har fått lust att resa till Italien, särskilt Sicilien, efter att pappa och jag sett på Gudfadern filmerna. Dom är såååå bra! "Why did you go to  the police. Why didn't you come here first"
Italiensk mat, Maffia och New York - Kan det bli bättre:D







Love Heds

Äntligen hemma!

Heippahei!
Nu är jag åter hemma på kobbin och väldigt lycklig i själen! Pappa kom ner till Szczecin sent förrförra torsdagskväll, sov över en natt och så for vi tillsammans hem på fredag. Jag packade för glatta livet hela torsdagen. Maten som blivit över slängde jag  i en papperspåse, satt fast en lapp på påsen där det stod vad som fanns  i, men med tanke på min dåliga  polska stod det antagligen "Varsågod  här finns tomaterna, syltet, juicet och kötten" meh vafan. Hoppas nån behövande människa hittade påsen!
Efter att vi hittat ett lämpligt ställe att sätta påsen på, satt vi på oss våra fejk ray bans, satt på "Girls just want to have fun" o körde  ut ur Shitcin!
Stannande bara en gång  på vägen från Szczecin till Swinuojscie. Pappa skulle med våld ha kaffe. I väntan på hans kaffe fick han istället en stor fralla och bestick. Glad i hågen mumsade han i sig frallan (karln älskar bröd!) då han trodde det var  polsk sed att man får bröd före kaffet (och bestick?!). Servitrisen blev i varje fall jätteirriterad när hon sen kom med den tillhörande korven o insåg att pappa ätit upp en annan kalrs korvbröd. Vi for därifrån väldigt snabbt efter det. Kaffet var ändå inte gott sa pappa. Och det var det sista jagfick uppleva av polsk vänlighet.
Färjan var ganska mysig. Konstigt att vara på en annan färja en dom här hemma. Personalen pratade både svenska o polska, konstig kombination! O dom serverade "Hamburger" och "Greeksallad". Vi körde alldeles för fort från Ystad till Kappelskär till ingen nytta. Vi kom fram lagom för att se färjan lämna  hamnen.
Väl hemma for jag  bara snabbt hem och hoppade i klänningen o så iväg till stadshotellet, där jag skulle vilja påstå att vi för en gångs skull alla uppträdde exemplariskt!
Den här  senaste veckan har gått till att packa upp, reda upp mitt liv i största allmänhet, vara med mina favorittanter farmor o Asta Maja, dricka vin med trosorna  på huvudet med Ida, köra traktor med Josse i Markusböle o sist med inte minst säga ett tillfälligt hejdå till allas vår Laura som far till milin på måndag :O
Laura, Fredrik och jag hade bastu och utgångskväll i onsdags. Och det gick precis så oväntat som det alltid gör med dom pallervantarna! Vi var alla fabuloust klädda och fabulousa i största allmänhet. Kanske lite väl för en onsdag. Jag har inte så bra koll på vad Laura o Fredrik gjorde under kvällens gång, men känner jag dem rätt var det inte vettigt nånstanns! Själv spenderade jag en alldeles för stor del av kvällen med att bita folk i lobbybaren.. :S whatever.
Imorrn blir det Lillängö med Kajsa o gänget! :D

RSS 2.0