If I have to, I can do anything!

JAG KLARADE ANATOMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ni förstår inte hur lycklig jag är! Jag förstår inte själv hur lycklig jag är! Jag har bara svävat på moln dom 2 senaste dygnen! 

Jag kan inte påstå att jag klarade det med stor marginal, men jag klarade det. Trodde aldrig det skulle gå vägen. Inte förrän jag såg frågorna (man får en lapp med tre frågor) insåg jag att jag kanske hade en chans. Av någon anledning var jag inte helt utom mig av nervositet. Lyckades se alla lärarna i ögonen och prata ganska lungt och tydligt. När jag pratat klart var det en lång paus. Utav tre lärare tyckte den ena att jag klarat mig, den andra ruskade på huvudet och den tredje petade på lärare nummer tvås örhänge. Hjärtat dunkade. Jag svalde. Jag fick en extra fråga. Jag klarade den. Sen plötsligt ställde sig lärare nummer 2 upp, skaka min hand och sa "Congratulatios, welcome two the second year!" 

Kutade hela vägen till Lisa från sjukhuset, föll ihop på hennes säng av lycka. 

I princip sen den här tiden för ett år sen har mitt liv varit fyllt av en sån otrolig press, ständigt dåligt samvete, oro, ont i magen. Och äntligen släpper allt på en och samma gång. Det känns som om jag skulle haft en 20 kilo säck med rädisor på ryggen som någon plötsligt lyft bort. Känns som att man inte får må så här bra. Men det skiter jag i. Nu tänker jag bara njuta av allt! 

Love Heds    

Helsingfors

Jaa vänner, (Ida o Fredrik)

Här kommer en liten uppdatering:

Jag befinner mig nu alltså i Hesa för tillfället. Behövde komma bort från Arken för att få studiero. Det var en mycket god tanke och jag är fortfarande förvånad o lite stolt över mig själv att jag faktiskt tog mig i kragen o satte mig på färjan. Pluggandet gick bra så länga mamma var här o höll ett öga på mig. Sen blev jag väldigt förskyld, blev deppig och fick i det närmaste en "panikångestattack", kanske inte riktigt, men ni fattar grejen.. Nu är jag frisk men väldigt trött på att plugga.

Skolan började iförrgår, och det är jätte kivajuttu! Lärarna är verkligen jättebra och dom jag har lärt känna lite är jättetrevliga! Dessutom fick jag jobb igår! På Hagro. Ett ålderdomshem i Haga. Haga som jag trodde jag kunde promenaera till. Jaa, det kan man inte. Tro mig. Så det slutade med att jag fick ta taxi. Well well, nu fortsätter det här livet ett tag till, sen blir det Polen en vecka. O så Hesa för hela slanten.

Sitter på riksdagsbibban o man får egentligen inta facebooka eller dylikt här. Fok tittat på mig..

Lovar att uppdatera mer flitigt under hösten när vi får internet.. Love ya babes!

Love Heds

RSS 2.0