Ät skit och dö

Ännu en dag fylld av viktiga sysselsättningar har passerat. Men faktiskt känner jag mig mycket nöjd med vad jag idag haråstadkommit! Jag har i stora drag lyckats med alla mina måsten. Hade klockan på 06:30 imorse då jag hade så mycket viktigt att göra. Det måste man när man lever ett så betydelsefullt liv som mitt! :P Dagens lista var alltså:

Onsdag!!

banken
present
städa undan vantar, bh, opera, skolböcker
mat?
Gröna udden
örhängen i boxen
städa skit

Ingen egentlig viktighetsordning kan jag inte påstå.

Nåväl jag joggade min dagliga tur till gröna udden idag. Solade under molnhimmlen. Sedan hände det fasansfulla. När det blev alltför kallt och mina tår kändes konstiga bestämde jag mig för att det var dags att springa hem igen. Jag tog då på mig mina långkalsonger (för jag joggar i sådana), satt min vita handväska diagonalt tvärs över axeln och börjar sakta jogga iväg. När jag kommit in på gruset fastnade ena skon i den andra skons skosnören och jag föll raklång över gruset. Det var inte roligt! Mina bruna långkalsonger fick hål på sig och ena knäet blödde alldeles hemskt! Och för en gångs skull var det ganska mycket folk på stranden. Men det måste ha sett väldigt roligt ut! En tjej kommer joggandes i långkalsonger och handväska och faller raklång. Sen var det ju även det att jag skrek ett mycket pipigt fånigt skrik också. Så förfärligt.

Passée



Just det ! Resultaten kom igår, och jag blir student yall:) Så välkomna på studentkaffe den 30 maj!!

Why did you go to the police, why didn't you come here first?

Jag brukar få plötsliga infall gansak ofta. Men nu är det värre än vanligt. Liksom alla andra barn ville CA och jag ha en hund när vi var små. Jag ville ha en st. Bernard hund. Mm. Vi fick aldrig en sådan, inte ens en liten golvmopp fick vi. Nåja nu har jag kommit på att jag vill ha en schäfer. Och det kommer jag aldrig att få.

Pappa och jag vid middagsbordet: 

Pappa:  Men vi måste disskutera en del grejer till din student nu!
Jag:  Mmm
Pappa:  Har du bestämt vad du vill ha för mat till exempel?
Jag:  Mmm, ö typ
Pappa:  Hedvig! Nu måste du koncentrera dig!
Jag:  Jag skulle vilja ha en hund.
Pappa:  Va?!
Jag:  Ja, du och mammi skulle kanske kunna skaffa en schäfer, månne? Eller så kanske jag kan ha en i Polen.
Pappa:  Men Hedvig! Du ska ju flytta! Det här är väl den sämsta tiden!
Jag:  Mm, egentligen tycker jag inte man ska ha hundar i lägenhet.
Jag:  Men jag vill ha en hund!!
 Pappa:  Men det går tyvärr inte.
Jag:  Men jag vill ändå!
Jag:  Jag vill ha en hund!!
Pappa:  Men kära,.
JagJAG VILL HA EN HUND!! JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!!!
Pappa:  Men i varje fall inte nu Hedvig..
JagMEN JAG VILL HA E HUND NUUUUUUUU!!!

Sen sprang jag upp på mitt rum!

 Nej det kan inte vara så lätt att vara min pappa alla gånger! Jag kommer nog aldrig att få någon hund:(
Förövrigt har pappa och jag börjat med ett Gudfadernmarathon! Och det är mycket roligt! 

pussheippa


Dumt huvud får kroppen lida

Såå livet skulle leka om det inte vore för att jag har skavsår på båda fötterna, sår på ena fotsulan och har gjort av med alldeles för mycket pengar på sista tiden! Fortsätter min ledighet i två veckor till. Och ja sedan en månad till haha. Kanske borde jag ha planerat in något vettigt.
    Som sagt mina fötter eller snarare min fot bekymrar mig. Varför kändes det såå rätt att gå barfota hela vägen från torggatan till arken i fredags?! Med sår under fötterna! Ja dumt huvud får kroppen lida. Nu kanske jag får blodförgiftning och dör! OM jag dör ska Ida begrava mig på sin gård och odla plommonträd vid min grav. Sedan ska hon göra plommonpaj och bjuda nära och kära! Det är väl kärlek det!

Ida
: Okej så om en svensk behöver ett par jeans så kanske han går och köper det då. Ja. Men så går dom och köper lite hela tiden. Sånt dom behöver du vet. Och det går åt MYCKET  mera pengar! Det är faktiskt inte sunt alls!! Så det är ju mycket bättre att bo som vi! 

Någon som är bitter över att inte få shoppa hela dagarna? :p

Colosseum


Va e d här nudå?

Hey yall!

Nu har jag väl troligen lyckats med det igen, tappat bort mina få och dyrbara läsare. Jag är lite dålig på att uppdatera jo..

   Nåväl, hade en ledig vecka före vi for till Paris som artade eller snarare urartade sig på ett mycket intressant vis. Underbara Laura och Fredrik våldgästade Ida och mig med en flaska martini tisdag kväll. Vet inte hur man ska summera kvällen på ett bra sätt: cykla, punka, orange cykelhjälm, shots, Mycket shots, samtal till pappa 01:00, övernattning, spring i rondellen i bara nattlinne, fyra pers i en alltför liten säng, sömn, morgon, shots, fickplunta, sjömans, tråd i håret, salt tonfiskröra, kanelbullar. Det där förstår ni kanske inte riktigt någonting av. Ni kan ju trösta er med att jag inte heller gör det :) 
     
      Sedan var vi i deras händer några dagar framöver.  Laura och Fredrik lärde oss ett alldeles underbart tidsfördriv. Det går ut på att man kör runt på stan och väljer ut lämpliga offer som man sedan vävar ner rutorna, alternativt öppnar dörren och gallskriker åt. Det här roade vi oss med flera kvällar i rad. Faktum är att det bara blir roligare desto mer man utövar den här sporten. Problemet är förstås att det råder ett begränsat antal människor här. På färjan träffade sedan Fredrik på tre tjejer vi kvällen tidigare skrikigt "AKTA KJOL!" åt. ( alla hade byxor). Vi tyckte helt enkelt att vi måste skrika nåt annat än AAAAAAAAAA!!  Tror dock att vi bara hann skrika " AKTA" innan lufttrycket stängde dörren. Ännu en negativ aspekt med den här sysslan - Man hinner inte stifta närmare bekantskaper med folk...
    
     Nåväl dagarna flyter ihop lite när man inte idkar någon såkallad vettig verksamhet. Igår var dock en mycket trevlig dag:) Tidigt på morgonen, eller ja 10:30, körde Ida och jag ut till Västeränga. Hade inte varit där på ett tag och därmed inte settt förändringarna som skett. Lite kalt när de höga träden kapats. Men å andra sidan kommer det att bli en alldeles utmärkt solarplats :D  Jag satte upp studsmattan helt själv :) Är mycket stolt och känner liksom att något kopplades om i min hjärna under själva uppmonteringen. Hade dock en lite underlig teknik. Började bygga uppifrån, vilket sedan visade sig att inte fungerade särskilt bra. Bev tvungen att börja om men oo så fint det blev till slut. Ida satt i skottkärran under hela uppmonteringsfasen. När jag kom hem var jag så utmattad att jag sov på soffan i två timmar. 
                                                                                      
Såhär fin blev studsmattan!   Och såhär lycklig blev Ida, aka Svetlana!



Som sagt, jag gjorde hela jobbet!


RSS 2.0